maandag 2 april 2012

Hippe spijkerstof geboortekaartjes bij JilleJille

Zoek je originele, lieve, hippe, getekende of spijkerstof geboortekaartjes?

Neem eens een kijkje op de site van JilleJille voor originele geboortekaartjes! 

Nieuw zijn onze spijkerstof geboortekaartjes ook voor tweelingen en als fotokaartje beschikbaar. Deze geboortekaartjes kun je eenvoudig zelf aanpassen.



Meisjeskaartjes en jongenskaartjes, fotokaartjes, tweelingkaartjes en adoptiekaartjes simpel zelf online maken.
Bestel een gratis proefkaartje van je spijkerstof geboortekaartje bij JilleJille zodat je de mooie kwaliteit van ons drukwerk zelf kunt beoordelen.
Meisjeskaartjes en jongenskaartjes, fotokaartjes, tweelingkaartjes en adoptiekaartjes, de meest originele foto geboortekaarten vind je bij JilleJille.nl
Dit spijkerstof geboortekaartje ontworpen door JilleJille kun je zelf aanpassen in een paar simpele stappen. Neem maar eens een kijkje op de site.





In stad.nl , een virtuele stad op het web, vind je ook een leuke webshop met een uitgebreide collectie leuke geboortekaarten, leuke tweelingkaarten en bijzondere adoptiekaarten. Neem eens een kijkje in stad.nl, in het gezellige babystraatje vind je allerlei leuke webshops met hippe spulletjes als je zwanger bent of al een baby'tje hebt.

Heel bijzonder zijn de lieve getekende geboortekaartjes, ook deze getekende kaartjes kun je zelf aanpassen en veranderen.